Sonorizari profesionale si DJ – Evenimente si dj nunta - Sonorizari profesionale pentru orice tip de eveniment, corporate, conferinte, simpozioane, concerte, aniversari, nunti si botezuri

We bring the party! You bring the people Rezervari

Mirese disperate!

Joi, 25.02.2010, a avut loc primul eveniment de tip workshop din Romania in domeniul evenimentelor private organizat de MireseDisperate.ro, sonorizat de noi, echipa dumdum.ro.  Totodata am fost invitati sa dezbatem impreuna cu cele 40 de viitoare mirese prezente la eveniment, primul subiect al serii: Cum iti alegi Dj-ul, formatia, sau playlist-ul potrivit?
Am vorbit invitatilor de fata despre reusita nuntii din punct de vedere muzical, am dezbatut combinatia DJ – formatie si modul in care ar trebui cele doua componente sa se imbine la o nunta. Totodata am explicat ce inseamna un DJ cu experienta ce pune muzica intr-un mod profesionist cu echipamente pe masura si care ar trebui sa fie atitudinea si atributiile lui, scotand in evidenta diferenta dintre un dj profesionist si un operator calculator, adica acel personaj care  isi ordoneaza cateva melodii intr-un laptop si se autointituleaza dj. Aceasta diferenta a fost evidentiata si de demonstratia live de mixaj a colegului nostru Dj Radu.
Invitatii au putut vedea si intelege ce inseamna o nunta reusita din punct de vedere muzical, cat si una nereusita. La sfarsitul dezbaterii am incercat sa raspund la cat mai multe intrebari venite din partea invitatilor.
Concluzia acestui workshop este ca piata evenimentelor private din Romania incepe sa se maturizeze iar clientii devin din ce in ce mai atenti in alegerea furnizorilor. Acestia isi aloca timp pentru a participa la targuri de evenimente, workshopuri, pentru a compara calitatea si costurile furnizorilor acestea fiind principalele criterii de selectie.
Sinteza evenimentului si reactiile invitatilor le puteri descoperi citind articolul complet:

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.